Esküvőszervezés

Mint már írtam, a tökéletes esküvő, művészet. Legalábbis Nekem. Mindegyik egy igazi tündérmese és én úgy is kezelem őket. Esküvőszervezőtökként mindent megteszek annak érdekében, hogy tökéletes és egyedi legyen a Nagy Napotok!

Honnan tudjátok, hogy szükségetek van Rám?

Érzitek. 🙂

De ha mégsem, akkor segítek:

  • ha nincs elég időtök mindennek utána járni, elintézni,
  • ha külföldön éltek, de itthon szeretnétek összeházasodni,
  • ha túl sok kérdésetek merül fel az esküvővel kapcsolatban,
  • ha kell egy biztos támasz, aki nem pánikol a Nagy Napon sem,
  • ha szeretnétek gondtalanul készülni és átélni életetek legszebb napját.

Ha már körvonalazódott az elképzelésetek a Nagy Napról, érdemes minél hamarabb, akár 7-8 hónappal korábban felkeresnetek engem, hiszen a legfelkapottabb esküvői helyszíneket és a minőségi, népszerű szolgáltatókat akár 1-1,5 évvel korábban is lefoglalják.

Az első találkozás ingyenes és kötelezettségektől mentes. Szeretnélek Titeket megismerni, mert ez a legfontosabb, ahhoz, hogy  a számotokra tökéletes esküvőt tudjam megszervezni.

Elképzeléseitek és igényeitek alapján készítek Nektek ajánlatot, olyan szolgáltatókból válogatva, akik a költségvetéseitekbe beleférnek és a legalkalmasabbak lehetnek számotokra.

Ezt követően, ha úgy döntötök, hogy Rám bízzátok életetek Nagy Napjának szervezését és lebonyolítását, következik a szerződéskötés és a legizgalmasabb rész: a szervezés.